İmam ağabeyden öz kardeşine tecavüz!

Abone ol

Diyanet İşleri Başkanlığı kadrosunda Kars’ın bir köyünde imam olan A.B 23 yaşındaki kız kardeşine tecavüz etti. Bu nedenle tutuklanan A.B 18 yıla kadar hapis cezası ile yargılanıyor. 23 yaşındaki kıza imam ağabeyinin yanı sıra kendisinden 5 yaş büyük diğer ağabeyi M.B'de tecavüz etti. O da tutuklandı.

O iki kardeşin ifadeleri de ortaya çıktı. İki ağabeyde kız kardeşine tecavüz ettiklerini kabul etti. İmam A.B kız kardeşiyle birçok kez birlikte olduğunu ancak o'nun da ses çıkarmadığını iddia etti.

Kız kardeşine tecavüz eden imamın kan donduran ifadeleri bu kadarla da sınırlı değil. İmam A.B tecavüz ettiği kız kardeşini hamile bıraktığını da itiraf etti. İmam halime bıraktığı kız kardeşini Ankara'ya götürüp kürtaj yaptırdığını açıkladı. Ancak A.B tüm bu olanlardan sonra kardeşiyle birçok defa birlikte olduğunu ifade ederek sorgusunda her şeyi anlattı.

İki kardeş A.B. ve M.B., hakkında ’nitelikli cinsel saldırı’ suçundan 10.5 yıldan 18 yıla kadar hapis cezası istendi.

ulusalkanal.com.tr

O rapor Anayasa Mahkemesi'ne ulaştı Gündem O dava zaferle sonuçlandı Gündem ''Ya Cumhurbaşkanı tuzağa düşürülmüş ya da...'' Gündem Sabahattin Önkibar'dan RTÜK'e zor soru Gündem