O fabrikaya çevik kuvvet girdi

Gebze'deki Arçelik LG fabrikasında eylem devam ediyor. İşçiler maaşlarda iyileştirme olmadığı için 3 gündür üretim yapmıyor. Son olarak fabrikaya çevik kuvvet ekipleri gitti.

Abone ol

Bir an olsun terketmiyorlar, sahuru da iftarı da fabrikada yapıyorlar. Kocaeli'nin Gebze ilçesindeki Arçelik LG fabrikası işçileri 3 gündür eylemde. Fabrikada üretim yapılmıyor.

Metal sektörünü sarsan eylemlere Gebze Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Arçelik LG işçileri de katılmış, ücretlerde iyileştirme sözü verilince işçiler Mayıs ayında yeniden üretime başlamıştı. İşçi ücretlerinde iyileştirme yapılmayınca Arçelik'ye Perşembe günü yeniden eylem başladı.

Eylem nedeniyle işten çıkarılan 170 kişi fabrikayı terketmeme eylemi yapıyor. Yere sofralar kuruluyor, sahur da iftar da fabrikada yapılıyor.

Arçelik yetkilileri işçilerin dışarı çıkmasını istiyor. Bu nedenle çok sayıda çevik kuvvet ekibi fabrika içine girdi. Dışarı da da TOMA'lar bekliyor. İşçiler ise kararlı bir şekilde eyleme devam ediyor.

ulusalkanal.com.tr

Sendikanın yetkisine itiraz edildi işçiler eylem yaptı Ekonomi Yunanistan'daki ekonomik kriz Türkiye'yi de etkiledi Ekonomi Bak postacı gelemiyor! Ekonomi Fiyatı uçtu, zam şampiyonu oldu Ekonomi