Doğu Perinçek: Borçlanma ekonomisinin sonu geldi

Antalya, Kayseri, Adana, Ankara, Bursa, Denizli, İzmir ve Trabzon'da sonra Ordu'da "Ekonomik Kriz ve Çözüm Kurultayı" düzenlendi. Ulusal Kanal ve Aydınlık Gazetesi'nin düzenlediği kurultayda krizin perde arkası, yol haritası ve çıkış yolu ele alındı.

Abone ol

"Ekonomik Kriz ve Çözüm Kurultayı" Trabzon'dan sonra Ordu'da düzenlendi. Aydınlık ve Ulusal Kanal'ın ortaklaşa düzenlediği kurultayda Türkiye'nin ekonomik dar boğazdan çıkış yolu tartışıldı. Kurultayın açılış konuşmasını TGB Ordu Başkanı Nefise Işık yaptı.

Kurultaya Vatan Partisi Genel başkanı Doğu Perinçek, Ulusal Fındık Konseyi Başkanı Sebahattin Arslantürk, Fındık Üreticileri Sendikası Genel Başkanı Kutsi Yaşar, Tek Gıda-İş Ordu Şube Başkanı Ali Öner, eski Ordu Ziraat Odası Başkanı Onur Şahin ile katıldı.

Çok sayıda Ordulu iş adamı ve üreticinin katıldığı kurultayda Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek, üretim devrimine doğru ilerlediğini vurguladı.

Ulusal Fındık konseyi Başkanı Sebahattin Arslantürk bölgesel ekonomiyi değerlendirdi.

Tek Gıda-İş Ordu Şube Başkanı Ali Öner ise emek cephesinin krize bakışını anlattı.

Ordu Türkiye'nin fındık depolarından biri. Ordulu fındık üreticileri adına Kutsi Yaşar konuştu.

İş adamı Onur Şahi sistemin dayatması olarak yanlış politikalar izlendiğini belirtti.

ulusal.com.tr

Aziz Kocaoğlu'ndan İZBAN açıklaması Gündem Aziz Kocaoğlu'ndan Tuncay Özkan'a tepki Gündem Lütfü Savaş hakkında soruşturma başlatıldı Gündem Üreticiler çıkış yolunu Trabzon'da tartıştı Gündem