Vatan Partili gençlere saldıran PKK destekçileri püskürtüldü

Ankara’nın Kızılay semtinde Vatan Partili gençlere saldıran PKK destekçileri püskürtüldü. Vatansever gençler, kamuoyunda sahte solcu olarak bilinen grupları dağıttı. Öncü Gençlik Ankara İl Başkanı Berkan Özer, “Üniversitelerde büyümemizi hazmedemeyen, canlı bomba destekçilerine karşı mücadelemizi daha da kararlı vereceğiz” dedi.

Abone ol

Ankara’da PKK destekçisi bir grup, Vatan Partisi’nin gençlik örgütü Öncü Gençlik üyelerine saldırdı.

PKK destekçisi 20 kişilik grup, okulundan Kızılay’a yalnız yürüyen Öncü Gençlik üyesi bir genç kızı takip etti.

Takip edildiğini fark eden genç kız, Kızılay’da öğrencilerin uğrak yeri Konur Sokak’taki bir kafeye oturarak, durumu arkadaşlarına telefonla bildirdi.

Kafe de mahsur kalan genç kızın yardımına 15 Öncü Gençlik üyesi geldi.

Kafenin etrafında, giriş ve çıkışlarında bekleyen yaklaşık 80 kişiden oluşan PKK destekçisi grup sopa, soda şişeleri ve taşlarla Vatan Partili gençlere saldırdı.

Halk arasında sahte solcu olarak bilinen bu gruplar tarafından yapılan saldırı, Öncü Gençlik tarafından püskürtüldü.

Saldırısı sırasında kendisini meslek örgütü olarak adlandıran TMMOB’a bağlı Makine Mühendisleri Odası binasından, Öncü Gençlik üyelerine, demir sopa ve saksı atıldı.

Saldırıyı değerlendiren Öncü Gençli Ankara İl Başkanı Berkan Özer, Vatan Partisi’nin üniversitelerde büyümesini ve yükselişini devam ettireceğini belirtti.

ulusalkanal.com.tr

Lice şehitlerine veda Gündem CHP Sözcüsü Böke'den OHAL çıkışı Gündem İşte HSYK'da By Lock kullanmış 3 isim Gündem Antalya'da özel huzur evinde skandal görüntüler ortaya çıktı Gündem