Alevlerle mücadelede 8.gün

PKK'nın çıkardığı yangınları söndürmek için seferberlik devam ediyor. 34 ilde 160 yangın kontrol altına alındı. Ekiplerin 5 ilde, 14 farklı yangınla olan mücadelesi aralıksız sürüyor.

Abone ol

Muğla, Antalya, Isparta, Uşak, Denizli ve Balıkesir'de alevlerle mücadele devam ediyor.

Orman yangınlarıyla mücadelede 8. güne girildi. 34 ilde 160 yangın kontrol altına alındı. 5 ilde, 14 farklı noktada çıkan yangınlara müdahale ediliyor.

Antalya'daki orman yangınları iki noktada sürüyor. Manavgat ve Gündoğmuş ilçelerinde havadan ve karadan yapılan çalışmalarla alevler kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Muğla'da yerleşim alanlarını da tehdit eden alevlerleqre karşı vatandaşlar da destek veriyor. Köyceğiz, Seydikemer ve Kavaklıdere'de de bazı mahalleler tedbir amacıyla boşaltıldı. Hisarönü Mahallesini aşan alevler, Orhaniye ve Turunç Mahallelerine yöneldi.

Denizli'nin Buldan ilçesinde, dün gece saatlerinde kontrol altına alınan ve soğutma çalışmaları süren yangın, rüzgarın etkisiyle yeniden alevlendi.

Muğla'da yangınlara havadan müdahale ediliyor Gündem Denizli'deki orman yangınları kontrol altına alındı Gündem 174 yangının 160'ı kontrol altına alındı Gündem Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli: ''Son ateş sönene kadar devam'' Gündem