Pakistan'daki uçak kazasında 2 kişi dışında kurtulan olmadı

Bayram öncesinde Pakistan'da düşen yolcu uçağından 2 kişi dışında kurtulan olmadı. Uçağın düştüğü bölgede enkaz kaldırma çalışması yapılırken, yakınlarını kaybedenler cenazelerini almak için bekliyor.

Abone ol

Pakistan'da düşen yolcu uçağında incelemeler tamamlandı. 2 kişi dışında uçaktan sağ çıkan olmadı.

Pakistan Uluslararası Havayollarının dün iniş sırasında düşen PK 8303 sefer sayılı Lahor-Karaçi uçuşunu yapan yolcu uçağında 97 kişinin hayatını kaybetti.

Sindh Eyalet Sağlık Bakanlığı, dün 3 olarak açıklanan kurtulanlardan birinin yolcu değil mahalle sakini olduğunu açıkladı. Uçağın düştüğü yerleşim alanında yaşanan can kaybı ve yaralanmalara yönelik ise henüz bir açıklama yapılmadı.

Bölgede arama kurtarma çalışmalarına katılan Pakistan ordusu yetkilileri, 25 binanın kısmen ya da tamamen zarar gördüğünü bildirdi.

Uçağın düşütğü yerde halen enkaz kaldırma çalışmaları yapılıyor. Kazada yakınlarını kaybedenler ise, cenazelerini almak için morg önündeki bekleyişini sürdürüyor.

ulusal.com.tr

Kovid-19 bulaşan kişi sayısı 5 milyon 300 bini aştı Dünya ABD o anlaşmadan resmen çekildi Dünya ABD'de Kovid-19'a bağlı ölümler 98 bin kişiye yaklaştı Dünya İspanya, temmuzda sınırlarını uluslararası turizme açıyor Dünya