Rusya ile S-400 görüşmeleri sürüyor

Türkiye'ye yapılacak ek S-400 sevkiyatına yönelik Rusya ile görüşmeler sürüyor. İkinci s-400 teslimatı için yapılan görüşmeler ileri safhada. Prensipte varılan anlaşma için henüz imzalar atılmadı. Konuyla ilgili Rusya Federal Askeri ve Teknik İşbirliği Servisi Başkanı Dmitriy Şugayev, açıklama yaptı.

Abone ol

Rusya'dan alınan S-400 hava savunma sistemi ile ilgili görüşmeler sürüyor. İkinci teslimat için hazırlıklar yapılıyor.

6. Uluslararası Askeri ve Teknik Forumu Army-2020 Moskova'da kapılarını açtı. Devlet silah şirketi Rosoboronexport’un Başkanı Aleksandr Miheyev, burada S-400'lerle ilgili bir açıklama yaptı.

Miheyev, ikinci teslimatlarla ilgili imzaların atıldığını ve mali model için görüşmelere geçildiğini söyledi.

Rusya Federal Askeri ve Teknik İşbirliği Servisi'nden "anlaşma imzalandı" açıklamalarına yanıt geldi. Servis Başkanı Dimtry Şugayev, görüşmelerde ileri safhada olunduğunu ancak, heniz anlaşma imzalanmadığını söyledi.

Şugayev, “Türkiye ile ek opsiyon için imzaları atma konusunda çok ileri bir safhadayız. Şu an başka bazı detayları konuşuyor, üzerinde anlaşıyor ve bir başka opsiyona yönelik imzaları atmak için Türk partnerlerimizin kararını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

ulusal.com.tr

32. Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı tamamlandı Gündem İçişleri Bakanı Soylu: Giresun'da 944 personel çalışıyor Gündem Liderlerden Giresun'a geçmiş olsun mesajı Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye, dünyada kendi savaş gemisini tasarlayıp üretebilen 10 ülkeden birisidir" Gündem