Gazi Mahallesi'nde belediye otobüsünü yaktılar

İstanbul Gazi Mahallesi'nde yüzleri maskeli bir grup, molotof kokteyli atarak belediye otobüsünü yaktı. Yangın sonucu belediye otobüsü enkaz yığınına dönerken, polis saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

Abone ol

İstanbul Sultangazi'de terör yandaşları, bir belediye otobüsünü molotof kokteyli atarak yaktı.

Olay akşam saatlerinde Gazi Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre ellerinde çok sayıda molotof kokteyli bulunan yüzleri maskeli bir grup, mahalleye giriş yapan belediye otobüsünü durdurdu.

Sürücü ve yolcuları araçtan indiren göstericiler, ellerindeki molotof kokteyllerini otobüse fırlattı. Atılan molotof kokteylleri ile otobüs kısa sürede alev topuna döndü.

İtfaiye ekiplerinin kısa sürede müdahale ettiği yangının ardından enkaz yığınına dönen otobüs parçalara ayrılarak olay yerinden kaldırıldı.

Olay üzerine bölgeye zırhlı araçlarla çok sayıda takviye polis ekibi gönderildi. Polis, saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

ulusalkanal.com.tr

Kaza yapan otomobil alev topuna döndü Yurt Fırtına hayatı felç etti Yurt 'Pişmanım ağabey pişmanım' Yurt Öğrenci servisi ile halk otobüsü çarpıştı: 2 ölü, 11 yaralı Yurt