Joe Biden Türkiye'ye geliyor

ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Türkiye'ye geliyor. Cumhurbaşkanı ve Başbakan ile görüşecek olan Biden için İstanbul Beşiktaş'ta bazı yollar kapalı olacak.

Abone ol

ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden bu akşam Türkiye'ye geliyor.

Açıklanan ziyaret programına göre ABD Başkan Yardımcısı Biden, yarın sivil toplum kuruluşları temsilcileri, cumartesi günü ise, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile bir araya gelecek. Biden’ın Erdoğan tarafından Yıldız Sarayı’nda kabul edilmesi bekleniyor.

Biden’ın programında ayrıca Türk yetkililerle ortak basın toplantısı yerine “basın açıklaması” yer alıyor.

İstanbul’da iki gün kalacak ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden için Beşiktaş'ta bazı yollar Cumartesi günü saat 18.00'e kadar trafiğe kapalı kalacak. Buna göre Saray Caddesi'nden Conrad Otel istikameti, Barbaros Bulvarı'ndan Saray Caddesi istikameti, Mehmet Ali Bey Sokak kesişiminden kapalı olacak.

ulusalkanal.com.tr

Göstericiler, parlamento binasını bastı Dünya 'Eski KGB ajanının öldürülmesini Putin onayladı' Dünya ABD: Beşar Esad, Ruslar sayesinde daha iyi bir yere geldi Dünya Rus Dışişleri Bakan Yardımcısı Nebenzia Türkiye ziyaretini iptal etti Dünya