Erdoğan'dan 1 Mayıs mesajı

Tayyip Erdoğan, "millete hizmet yolunda" adıyla yaptığı ulusa sesleniş konuşmasında 1 Mayıs ile ilgili mesaj verdi. Erdoğan, işçilerin tahriklere boyun eğmemesini istedi.

Abone ol

1 Mayıs’ı, tatil ilan ettiklerini vurgulayan Tayyip Erdoğan, yarın kutlanacak olan 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı’nın şiddet ve çatışmadan uzak kutlanmasını temenni ettiklerini belirterek, "Perşembe günü, çalışanlar için büyük öneme haiz 1 Mayıs’ı kutlayacağız. Bildiğiniz gibi, 2008 yılında Hükümet olarak 1 Mayıs’ı Emek ve Dayanışma Günü olarak biz tatil ilan ettik. 1 Mayıs’ın, şiddetten, vandalizmden, çatışmadan uzak şekilde, bir emek, demokrasi ve dayanışma şöleni olarak kutlanması en büyük arzumuz. Millet olarak, geçmişte yaşanan acı ve kötü manzaraların yaşanmasını hiç arzu etmiyoruz. 1 Mayıs’ın artık coşku içinde kutlanması, olumsuz imajından kurtulması en büyük arzumuz. İşçilerimizin, emekçilerimizin, tüm çalışanlarımızın, tahriklere boyun eğmeden, kendi günlerini bayram havasında kutlayacaklarına inanıyor; ben de tüm çalışanların Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum" diye konuştu.

DHA

İsmini duyan yıkıldı Gündem 5 buçuk saatlik toplantının ardından ilk açıklama Gündem Türkiye'de çocuk olmak zor Gündem Kılıçdaroğlu'nun ifadeye çağrılma skandalını fıkraya benzetti Gündem