2. Sayfa programının sunucu Müge Dağıstanlı kimdir? Müge Dağıstanlı'nın eşi kimdir?

Magazin gazeteciliğinin tanınan isimlerinden olan ve uzun süredir 2. Sayfa programının sunuculuğunu yapan Müge Dağıstanlı kimdir?

Abone ol

1968 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Üniversite eğitimini ise Bahçeşehir Üniversitesi'nde Yeni Medya bölümünde tamamladı.

Sektöre ilk olarak Posta Gazetesi ile adım attı. Mesleğinde ilerledikçe Posta Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapmaya başladı. Daha sonra ise Posta Gazetesi'nde Magazin Müdürü oldu.

Radikal Gazetesi'nde de köşe yazarlığı yapmıştır.

2015 yılında Kanaltürk TV'de Gülşen Yüksel ile 2.Sayfa programını dunmaya başladı. Program daha sonra Show TV'ye geçmiştir.

İkilinin hala devam ettikleri Kanal D'ye geçişi ise 2015 yılında Renkli Sayfalar programı ile gerçekleşti. 2016 yılında bu magazin programı Altın Kelebek Ödüllerinde "Yılın En İyi Magazin Programı" ödülüne layık görüldü.

2017 yılında Hürriyet gazetesinin görsel yönetmeni olan Reha Erdoğan ile dünyaevine girdi.

ulusal.com.tr

Hazal Kaya oğlu Fikret Ali'nin yüzünü ilk kez gösterdi Yaşam Bugün 79. doğum günü olan ünlü yazar Tomris Uyar kimdir? Tomris Uyar'ın bilinmeyen acılı hayat öyküsü... Yaşam Ece Seçkin'in zor günlerinde en büyük destekçisi nişanlısı Yaşam Koronavirüse yakalanan Survivor yarışmacısı Makbule Karabudak kimdir? Survivor 2020 gönüllüler takımı yarışmacısı Makbule Karabudak hangi spor dalı ile uğraşıyor? Yaşam