Meteorolojiden Mersin için sağanak yağış uyarısı (Hava durumu)

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Mersin çevreleri için kuvvetli sağanak yağış uyarısında bulundu. Yapılan açıklamada, yağışların 5 Ocak Cuma günü öğle saatlerinde etkisini yitireceği bilgisine yer verdi. 5 Ocak Cuma hava durumu

Abone ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, internet sitesinden yaptığı açıklamada, Mersin çevreleri için kuvvetli sağanak yağış uyarısında bulundu.

"Mersin Çevrelerinde Kuvvetli Sağanak Yağışlara Dikkat!" başlıklı bilgilendirmede şu ifadelere yer verildi:

"Gece saatlerinden sonra Mersin çevrelerinde tekrar başlayacak sağanak yağışların, 05.01.2018 Cuma günü öğle saatlerine kadar batı ilçelerinde (Anamur, Bozyazı, Aydıncık, Gülnar ve Mut) kuvvetli (21-50 kg/metrekare)¸ Mersin merkez ve doğu ilçelerinde (Silifke, Erdemli, Mezitli, Tarsus ve Çamlıyayla) çok kuvvetli (51-75 kg/metrekare) olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir"

Doğu Akdeniz'de kuvvetli fırtına bekleniyor!

Meteoroloji, öte yandan Doğu Akdeniz için fırtına uyarısında bulundu. Açıklamada, "Rüzgarın Doğu Akdeniz'de Cuma(05.01.2018) günü ilk saatlerden itibaren doğu ve kuzeydoğu yönlerden 7 ila 9 kuvvetinde (70-90km/sa) kuvvetli fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın Cuma (05.01.2018 ) akşam saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor" denildi.

ulusal.com.tr

Muğla'da 4,2 büyüklüğünde deprem (5 Ocak Cuma son depremler) Yurt Kamyon otoyolda ters şeritte giden otomobille çarpıştı: 1 yaralı Yurt Tankerden yola dökülen asit kazaya neden oldu Yurt Van'da deprem (5 Ocak son depremler) Yurt