Rıza Sarraf o polis müdürünü işte böyle sürdürmüş!

17 Aralık soruşturmasındaki iddialardan biri internete düşen bir ses kaydı ile yeniden gündeme geldi. İddiaya göre, Rıza Sarraf eski İçişleri Bakanı Muammer Güler'den, şirketlerini ihbar eden Emniyet Müdür Yardımcısı Orhan İnce'nin görev yerinin değiştirilmesini istiyor. Sarraf'a sürülme müjdesini ise Güler'İn oğlu Barış Güler veriyor.

Abone ol

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen "yolsuzluk ve rüşvet" soruşturmasında kamuoyuna yansıyan iddialardan biri de, işadamı Rıza Sarraf’ın kendisini ihbar eden Emniyet Müdür Yardımcısı Orhan İnce'nin görev yerini rüşvet karşılığı değiştirmesiydi. İddia interenete düşen bir ses kaydı ile yeniden gündeme geldi.

Telefonun bir ucunda eski İçişleri Bakanı Muammer Güler'in, diğer ucunda da işadamı Rıza Sarraf'ın olduğu iddia edildi.

İddiaya göre, Sarraf şirketlerini ihbar eden Emniyet Müdür Yardımcısı İnce'nin sürülmesini talep ediyor, İnce'yi küfürlerle anan eski Bakan Güler de konuyu halledeceğini belirtiyor.

Başka bir telefon konuşmasında ise, Muammer Güler'in oğlu Barış Güler, İnce'nin sürüleceği müjdesini Sarraf'a verdiği öne sürüldü.

Sarraf'ın şirketleriyle ilgili Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın da devreye sokulduğu da iddialar arasında.

ulusalkanal.com.tr

'Erdoğan, Öcalan'ı yeniden hayata döndürdü' Gündem "Yerel seçimler hedef alınıyor" Gündem Minik Ece Su göz göre göre ölmüş! Gündem Eski AKP'li vekilden yeni parti sinyali Gündem