Her yolu deniyorlar

Mülteciler Edirne'dem karayolu ile Yunanistan'a geçmek için tüm yolları zorluyor. Jandarma da şehir ve sınırdaki güvenlik önlemini arttırdı. Otobüslerle sınıra gitmeye çalışırken yakalanan mülteciler geldikleri illere geri gönderiliyor.

Abone ol

Avrupa hayaliyle yürüyerek Edirne’ye gelen mülteciler kenten gönderildi ama polis şehrin kilit noktalarında denetimleri arttırdı. Çünkü mülteciler Yunanistan'a geçmek için her yolu deniyor.

Keşan ilçesinde jandarma ekiplerinin yaptığı yol kontrollerinde bir otobüs bulunan 30’u çocuk toplam 57 mülteci yakalandı. İpsala Sınır Kapısı'na gitmeye çalıştıkları tespit edilen mülteciler geldikleri illere geri gönderildi.

Polis, son günlerde yapılan denetimlerde İpsala Sınır Kapısı ile Ege sahillerine gitmek isteyen binlerce mültecinin yakalandığını ve geri gönderildiğini belirtiyor.

Sadece sınırda ve yollarda değil şehir içinde de güvenlik önlemleri ve denetimler arttırıldı. Polis bir ihbar üzerine mültecilerin kaldığı tespit edilen bir eve gitti. İki odalı bodrum katındaki bir evden çocuk ve kadınlarında aralarında bulunduğu 24 kişi çıktı.

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü son 24 saat içerisinde arama noktalarında yapılan kontrollerde yasa dışı yollarla yurt dışına çıkış yapmak isteyen 20 mültecinin Göç İdaresi Geri Gönderme Merkezi’ne teslim edildiğini açıkladı.

ulusalkanal.com.tr

Zırhlı polis aracına bombalı saldırı: 4 polis yaralı Yurt O gemi İstanbul'da! Yurt Anadolu Adalet Sarayı felç oldu Yurt Öğrencinin koluna kapı kolu saplandı Yurt