Beşiktaş Konya'ya uçtu!

Spor Toto Süper Lig’de 29. Haftanın açılış maçında Torku Konyaspor ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Saat 20.00’de başlayacak karşılaşmayı hakem Çağatay Şahan yönetecek.

Abone ol

Beşiktaş, Süper Lig’nin 29. Hafta açılış maçında deplasmanda Torku Konyaspor karşı karşıya gelecek.

Beşiktaş, Konya'ya eksik kadroyla gitti. Siyah-beyazlılarda karşılaşma öncesi 5 sakat var.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Torku Konyaspor'a çirkin ve kötü tezahurat nedeniyle bir maç ceza verdi. Bu durumda Torku Konyaspor-Beşiktaş maçı kadın ve 12 yaşındaki çocuklar önünde oynanacak.

Spor Toto Süper Lig'de Torku Konyaspor'a konuk olacak Beşiktaş'ta, sakat oyuncuların çokluğu teknik heyeti düşündürüyor. Siyah-beyazlılar bu kritik deplasmana 5 oyuncusundan yoksun çıkacak.

Beşiktaş’ta karşısında Sivok, Holosko, Ömer, Fernandes ve Ersan, Torku Konyaspor'a karşı forma giyemeyecek. Tedavisi tamamlanan Gökhan Töre ve Mustafa Pektemek Konya kafilesinde yer aldı. Ancak iki oyuncunun oynaması beklenmiyor.

Teknik direktör Slaven Bilic, savunmanın ortasını Franco - Dany ikilisinden oluşturacak. Hırvat teknik adam defansın solunda İsmail Köybaşı'ya şans verecek.

Savunmanın önüne Veli ve Jones'i monte edecek olan Bilic'in, sağ önde Olcay Şahan'a sol önde Motta'ya, forvet arkasında da Oğuzhan'a görev vermesi bekleniyor.

Beşiktaş'ta Fenerbahçe derbisi öncesinde 4 oyuncu kart sınırında bulunuyor.

Siyah beyazlılarda franco, veli, olcay ve jones, torku konyaspor maçında sarı kart görürse gelecek hafta derbide forma giyemeyecek.

ulusalkanal.com.tr

Melo'ya sert tepki! Spor Selçuk krizi sona erdi Spor Malouda döndü ama... Spor Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye yanıt Spor