Ulusal Gönüllüleri kahvaltıda buluştu

Ulusal Gönüllüleri Çerkezköy’de kahvaltıda buluştu.

Abone ol

UlusalGönüllüleri Çerkezköy’de kahvaltıda buluştu. Çerkezköy Simit Cafede yapılan kahvaltılı toplantıya Em. Tümgeneral aynı zamanda Aydınlık Gazetesi Yazarı Ahmet Yavuz ve İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlker Yücel konuşmacı olarak katıldı. Kahvaltı Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşının okunması ile başladı.

Cemaat Vücudu Sarmış Kanser Gibi

Kahvaltıda ilk konuşmayı Em. Tümgeneral Ahmet Yavuz yaptı. Cemaate dikkat edilmesi gerektiğini belirten Yavuz şunları söyledi. “Akp Türkiye için bir kalp krizidir. Türk insanı bunu tamir eder, bir stend takar, bypass yapar, bunu halleder. Neticede seçimle iktidara gelmiş insanlardır. Millet birleşir bunu iktidardan düşürür. Ama bu cemaatçiler vücudu sarmış kanser gibiler. Nerde karşına nasıl çıkacağı belli değil. İşte bizim karşımıza mahkemeye gittik savcı ve hakim olarak çıktı. Biz onları Türkiye Cumhuriyetinin savcısı ve hakimi olarak gördük ama onlar Fettüllah Gülen’in askeriydiler.” dedi.

Lübnan Halkı Savaşı Televizyonla Kazandı

Em. Tümgeneral Ahmet Yavuz’un konuşmasından sonra kürsüye gelen İlker Yücel Ulusal Kanal’ın ve Aydınlık Gazetesinin öneminden bahsetti Yücel; “Lübnan’a gittiğim zaman bir yurtsever konuşmasında şunu anlattı.2006 yılında bilindiği üzere İsrail Lübnan’a saldırmıştı.

Lübnan’ı işgal etmişti. Lübnan halkı tarihi bir direniş gösterdi. Ve İsraillileri topraklarından çıkardı. Lübnanlı o yurtsever o direniş zamanında yaşadığını anlatmıştı. Dedi ki “savaş nasıl başladı biliyor musunuz dostlar dedi. Savaşta ilk füze televizyona atıldı. Onların el AMAR DİYE bir televizyonları var Ulusal Kanal’a çok benziyor. İlk füze televizyona atılınca, Lübnanlı yurtseverler kurtuluş savaşçıları bir sürpriz yapıyor farklı bir noktada hazırladıkları farklı bir frekansla el Amar televizyonunu tekrar yayına geçiriyor. Lübnanlı yurtsever diyor ki işte savaşı biz o an kazandık. Yani füzeyle kapatamadılar televizyonu. Tekrar yayına başladı. Neden çünkü El Amar televizyonu yayına başlayınca Lübnan halkını mücadeleye çağırdı. Ondan savaşı kazandık” dedi.

Haber: İmdat Şahin

Kamera: Anıl Eren

ulusalkanal.com.tr

Freni boşalan kamyon eve girdi Yurt Su zammına tepki Yurt ''Bebeğimi cami avlusuna bırakmasaydım açlıktan ölecekti'' Yurt Anne katili kız kardeşler aynı koğuşta Yurt