İzmir Enternasyonal Fuarı 4-8 Eylül günleri arasında yapılacak

Kovid-19 salgınına rağmen iptal edilmeyen İzmir Enternasyonal Fuarı 4-8 Eylül günleri arasında yapılacak. Fuarda maske, mesafe ve hijyen kuralının sıkı denetimlerle uygulanması planlanıyor. Önlemler kapsamında fuar alanına aynı anda en fazla 40 bin kişi alınacak.

Abone ol

İzmir Enternasyonal Fuarı, 4-8 Eylül günleri arasında kapılarını 89. kez ziyaretçilerine açacak.

Fuarın tanıtımını yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, salgın koşulları nedeniyle süresinin kısaldığını, içeriğinin kısıtlandığını söyledi.

Akdeniz temalı 89. İzmir Enternasyonal Fuarı’na katılacakların ateşleri ölçülecek. Girişte ve fuar içinde sık sık mesafe ve maske uyarıları yapılacak. Konserler, tiyatro sinema gösterileri ve sokak sahnelerinin yer alacağı fuar alanına en fazla 40 bin kişi alınacak.

Tarihi Fuarı alanı olan Kültür Park’ın taşınması konusu da Soyer’e soruldu. Koruma İmar Planını tamamlanmak üzere olduğunu belirten Soyer, bazı yapıların yıkılarak yeni bir alan yapacaklarını söyledi.

Soyer, Kültür Park’ın taşınması sorusuna ise net yanıt vermedi.

HABER: UFUKA AKKAYA

KAMERA: ÖZGÜR DOĞU SAYMAZ

ulusal.com.tr

Parion Antik Kenti'nde 1850 yıl sonra bir ilk yaşandı Yurt Konyaaltı sahili ona emanet Yurt Buldan’da kadınlar kooperatif kurdu Yurt Sakarya'da cinsel istismar zanlısı tutuklandı! Yayın yasağı getirildi Yurt