Bu akşam Ali aşkını itiraf ediyor! Mucize Doktor son bölümde neler oldu? Mucize Doktor 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Mucize Doktor 18. son bölümde neler oldu? Mucize Doktor 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Mucize Doktor'da bu akşam Betüş kurtulacak mı? Ali artık aşkını içinde tutamaz...

Abone ol

Her perşembe FOX ekranlarında yayınlanan ve bir hastanede çalışan doktorların arasına özel durumlu Ali Vefa eklenince yaşanan maceraları anlatan Mucize Doktor dizisi dün akşam 18. bölümüyle ekranlara geldi.Yayınlanan son bölümde, Ali ve Nazlı aşkı tüm hızıyla ilerlemeye devam etti.

Dün akşamki 18. bölümde; Berhayat Hastanesi'nin doktorları, yapışık ikizler ve bağırsak nakli vakalarıyla karşı karşıya kaldı. Yapışık ikizlere bir kalp yetmeyince çözüm yolu olarak ikizlerin ayrılmasına karar verildi. Ali bu durumu onaylamasa da, ikizlerin hayatını kurtaran yine Ali oldu. Herkesin umudunu kaybettiği anda ikizleri hayatta tutacak fikri Ali buldu. İkizler hayatta kalsa da, Ada'nın iki haftalık zamanı vardır. Ali ise diğer hasta Betüş ile konuşurken, ikizlere tedavi bulur. Bunun üzerine Betüş'e onu yaşatmak için söz verir. Betüş'e verdiği sözü tutabilmek için çabalayan Ali istemediği bir gerçeği öğrenir.

Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise; Betüş'ün durumu ağırlaşırken, Ali onu yalnız bırakmak istemez. Bir ağrı atağı sonucunda, Betüş'ün dikkatini dağıtmak için birisinden hoşlandığını itiraf eder. Betüş ise bağırsak naklinin ablasından yapılacağını öğrenir. Bu gerçekle yüzleşmek istemeyen Betüş, hastaneden kaçar. Başta Ali olmak üzere Berhayat ekibi, Betüş'ü bulmak için harekete geçer. Ali ise cesaretini toplayıp Nazlı'ya ilan-ı aşk eder.

ulusal.com.tr

Pınar Kaynak olayında dehşet ayrıntılar! Müge Anlı 22 Ocak Çarşamba tamamını izle... Müge Anlı'da bugün neler yaşandı? Medya Yemin dizisinin Gülsüm'ü Hilal Anay kimdir? Medya Sevdim Seni Bir Kere 97. bölüm izle (23 Ocak Perşembe) Sevdim Seni Bir Kere 97. son bölüm izle... 22 Ocak Perşembe Sevdim Seni Bir Kere izle... Sevdim Seni Bir Kere yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Medya Beni Bırakma 373. bölüm izle... 22 Ocak Çarşamba son bölüm izle... Beni Bırakma 372. bölümde neler oldu? Beni Bırakma oyuncu kadrosu​​​​​​​ Medya