5 yeni film izleyici ile buluştu

Bu hafta Vizyona 3'ü yerli 5 yeni film girdi. Komedi'den drama izleyicinin ilgisini çekecek o filmler.

Abone ol

Bu hafta 5 yeni film izleyici ile buluştu.

“CAROL”

Cannes Film Festivali'nde Rooney Mara'ya "En İyi Kadın Oyuncu" ödülü kazandıran "Carol" vizyonda. Patricia Highsmith’in romanından uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda Todd Haynes oturuyor. 1952'nin New York'unda geçen film, fotoğrafçılığa hevesli genç bir kadının zor bir boşanma yoluna giden yaşlı bir kadınla ilişkisini anlatıyor.

“KÖTÜ KEDİ ŞERAFETTİN”

Yerli yapımlardan olan "Kötü Kedi şerafettin" tam yetişkinler için bir animasyon filmi. Karikatürist Bülent Üstün'ün oluşturduğu aynı isimli çizgi roman dizisinden uyarlanan film izleyici kahkaha dolu dakikalar yaşatıyor. Film Kötü Kedi Şerafettin'in maceralarına odaklanıyor.

“IP MAN 3”

Dövüş sanatında Batı ve Doğu mücadelesinin anlatıldığı aksiyon filmi "Ip Man 3" de izleyiciyle buluştu. Wilson Yip Wai Shun ile Yuen Wo Ping'in yönettiği serinin üçüncü filminin oyuncu kadrosunda Donnie Yen, Mike Tyson, Lynn Xiong ve Max Zhang yer alıyor.

“HEP YEK”

Haftanın yerli yapımlarından olan "Hep Yek" de vizyona girdi. Başrollerinde Fırat Tanış, Gürkan Uygun'un bulunduğu filmin yönetmen koltuğunda Ali Yorgancıoğlu oturuyor. Komedi türündeki film, yolu bir şekilde kesişen üç kafadarın bir paketi ararken yaşayacağı komik olayları konu alıyor.

“TEMEL İLE DURSUN İSTANBUL’DA”

İhsan Taş'ın yazıp yönettiği haftanın diğer yerli komedi filmi "Temel ile Dursun"... Film, arkadaşı Dursun'un yalanlarına inanıp Karadeniz'den İstanbul'a gelen Temel'in komediye dönüşen maceralarını beyaz perdeye taşıyor.

ulusalkanal.com.tr

Yüzyıllardır sönmeyen gelenek "Pıngıdık" Kültür Sanat Bursa'da tarihi eser operasyonu Kültür Sanat "BALKANİSTANbul" resim sergisi Ankara’da açıldı Kültür Sanat Dost Elleri karma resim sergisi 7 Şubat'a uzatıldı Kültür Sanat