CHP'li vekillere Ekmeleddin İhsanoğlu tepkisi

Sivas Katliamı'nda yaşamını yitirenleri anmak için yapılan törende CHP'li milletvekilleri Ekmeleddin İhsanoğlu tepkisiyle karşılaştı. Anma sırasında yurttaşlar, CHP'li vekilllere "Tayyibi Tayyiple yıkamazsınız, Emine Ülker Tarhan'ı destekleyin" dedi.

Abone ol

Yurttaşlar CHP’li milletvekillerine Sivas'ta çağrıda bulundu.

Sivas Katliamı’nda katledilen aydın ve sanatçıları anmak için dün Madımak Oteli önündki etkinliğe CHP milletvekilleri de katıldı.

Vekillerin etrafını saran yuırttaşlar "Ekmeleddin İhsanoğlu'nu desteklemeyin Emine Ülker Tarhan'ı destekleyin" diyerek çağrıda bulundu.

Tunceli milletvekili Kamer Genç ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ile konuşan vatandaşlar "Tayyip’i Tayyip'le bitiremezsiniz" diyerek İhsanoğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı gösterilmesine tepki gösterdi. "Çankaya’ya yakışan Emine Ülker Tarhan" şeklinde slogan attı.

Yurttaşların "tarihi bir hata yapıyorsunuz, tarih sizi affetmeyecek" sözleri dikkat çekti.

Türkiye Gençlik Birliği üyesi bir genç ise; CHP milletvekili İlhan Cihaner’in yanına giderek Emine Ülker Tarhan'a imza vermesini istedi.

ulusalkanal.com.tr

HDP yasa teklifi verdi Gündem İlk duruşma yarın saat 09.00'da Antakya Adliyesi'nde Gündem Anketler tehlikeyi gösterdi Gündem Balbay ile Özkan'ın CHP planı Gündem