Erdoğan: Avrupa Parlemanotusu ne karar alırsa alsın bir kulağımdan girer diğerinden çıkar

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Avrupa Parlamentosu'ndaki soykırım iddialarını kabul eden tasarıyla ilgili konuştu. Erdoğan, "hangi kararı alırlarsa alsında bir kulağımızdan girer diğerinden çıkar" dedi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Kazakistan ziyareti öncesinde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Papa’nın açıklamaları ve Avrupa Paralamentosu'ndaki soykırım iddialarını kabul eden tasarıyı değerlendirdi.

Erdoğan, "Benim cumhurbaşkanı olarak savunma derdim yok. Soykırım diye bir leke üzerimizde yok." dedi. Türkiye'deki Ermeni vatandaşlarımıza karşı olumsuz bir tavır olmadığını belirten Erdoğan, "Ülkemizin her türlü imkanından faydalanma konusunda bir sıkıntıları yok." ifadelerini kullandı.

Erdoğan, Avrupa Parlamentosu'ndaki tasarı konusunda da "AP hangi kararı alırsa alsın bir kulağımızdan girer diğerinden çıkar. Türkiye’nin böyle bir suçu kabul etmesi mümkün değildir." şeklinde konuştu.

ulusalkanal.com.tr

ÇAYKUR’a işçi alımları uzun kuyruklar oluşturdu Gündem Adaya terk edilen eşeklere kayıkla yiyecek yardımı! Gündem Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk hangi partiye oy vereceğini açıkladı: Vatan Partisi'ne oy vereceğim Gündem Rahmi Turan yazdı: Türkiye’de Ermeni sorunuyla Vatan Partisi kadar ilgilenen başka hiçbir parti yok Gündem