Bahçeli'nin "Evet" çaresizliği

Parti tabanının "Hayır"da birleşmesiyle çaresiz kalan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kumpaslara karşı mücadelenin kalesi Aydınlıkçıları, FETÖ'cülükle suçladı. FETÖ'nün yeni sığınağının Aydınlık gazetesi olduğunu iddia eden Bahçeli "Şüphe ve soru işaretleri gün geçtikçe yoğunlaşıyor" dedi.

Abone ol

Aydınlık gazetesine iftira attı, başbakanın "Bozkurt işareti" yapmasına ilişkin ilk kez konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gündeme ilişkin sosyal medya hesabı twitterdan dikkat çeken açıklamalar yaptı.

FETÖ kumpaslarına karşı mücadelenin kalesi olan Aydınlık hareketini bir kez daha hedef alan Bahçeli, Aydınlık gazetesini FETÖ'cülükle suçladı.

FETÖ'nün yeni sığınağının Aydınlık gazetesi olduğunu öne süren Bahçeli, "Şüphe ve soru işaretleri gün geçtikçe yoğunlaşıyor" ifadesini kullandı.

Özellikle parti tabanının "Hayır"da birleşmesiyle çaresiz kalan Bahçeli, Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek'i de doğrudan hedef almıştı.

Bahçeli'nin bu sözlerine yanıt veren Perinçek ise Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve AKP hükümetinin son dönemlerde Vatan Partisi'nin siyasetini uyguladığını hatırlatmıştı.

Bahçeli’nin gündeminde Başbakan Binali Yıldırım'ın bozkurt işareti de vardı. Bahçeli, "Başbakan’ın Bozkurt işareti eline yakışmış, samimi ve milli duruşuna tam oturmuştur" dedi.

ulusalkanal.com.tr

Bir haftada 37 PKK'lı terörist öldürüldü Gündem Son 17 yılın favori kız ismi 'Zeynep' Gündem Amiral Soner Polat: İslâm ülkeleri ne kadar İslâmi? Gündem Kırmızı Kedi Yayınevi'nin sahibi Haluk Hepkon'un evinde tuhaf 'hırsızlık' Gündem