Bu kareler dünya gündemine oturdu

Filistin'da Yahudi yerleşim birimi inşası ve ayrım duvarını protesto eden Filistinliler İsrail askerlerinin sert müdahalesine maruz kaldı. Müdahale sırasında çekilen bir kare dünya gündemine oturdu. Tek kolu sarılı Filistinli küçük bir çocuk İsrail askeri tarafından darp edildi.

Abone ol

Batı Şeria'da çekilen bu kare dünya gündemine oturdu. İsrail askeri gözaltına almak istediği tek kolu sargılı Filistinli küçük bir çocuğa bu muameleyi yaptı.

Filistinliler, Yahudi yerleşim birimi inşası ve ayrım duvarını protesto etmek için toplanmıştı. Ancak İsrail askerlerinin protestoya müdahelesi sert oldu. İsrail askerleri, müdahalede gerçek ve plastik mermi, göz yaşartıcı gaz, sis bombası ve atık su kullandı. Müdahelede 3 kişi yaralandı. Biri yabancı iki kişi gözaltına alındı. Kadın ve çocuklar coplarla darp edildi.

Müdahale sırasında çekilen bu kare dünya gündemine oturdu. İsrail askeri tek kolu sarılı olan bir çocuğun kolunu kıvırdı boğazını sıktı.

ulusalkanal.com.tr

Yunanistan'ın ilk kadın başbakanı ülkeyi... Dünya ABD'de facia: 20 ölü, 31 kayıp Dünya Çin'den dev tatbikat Dünya Rusya'dan Suriye'ye yeni üs Dünya