Doğu Perinçek, Arınç'ın sözlerini değerlendirdi: Bölenler bölünüyor!

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, AKP yönetimi içindeki bölünmeyi değerlendirdi.

Abone ol

Bilindiği gibi, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Açılım konusunda hükümete tavır alması üzerine, bugün "Ekran önünde konuşmasını uygun bulmuyorum" diyerek tepki göstermişti.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, AKP yönetimi içindeki saflaşmayı şöyle yorumladı:

"Bölenlerbölünüyor. Türkiye'yi bölme projesi iflas etti. ABD, Suriye'yi dize getiremedi. ABD, Kürt koridorunu açamadı. Sözümona, Barzanistan'dan Doğu Akdeniz'e İkinci İsrail Koridoru açacaklardı, beceremediler. Böylece Türkiye’yi bölme planı da bozguna uğradı.

Öte yandan Kobani olaylarından sonra PKK’nın Güneydoğu bölgemizde giriştiği terör eylemleri halkın büyük tepkisiyle karşılaştı. Milletimizin ayrılmaz parçası olan Kürt yurttaşlarımız PKK'dan uzaklaşıyor, hatta PKK'ya isyan ediyor. Bu nedenle de Türkiye'yi bölme planı bozguna uğradı." Üç bölünme

Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek, açıklamasına şöyle devam etti:

“Tablo ortadadır: Türkiye'yi bölenler bölünüyor. Bölme girişiminde çıkmaza girdikleri için bölünüyorlar. Birincisi, AKP yönetimi kendi içinde bölünüyor.İkincisi, AKP ile PKK bölünüyor.Üçüncüsü, PKK kendi içinde bölünüyor.

ABD'nin Büyük Ortadoğu Projesi'nin Eşbaşkanlığı misyonu bitmiştir. Çünkü proje çöktü. Bu durumda AKP, kendi içinde bölünüyor. Bir kesmi bölmekte diretiyor. Diğer kesim onlardan kopuyor.

AKP- PKK suç ortaklığı Türkiye'yi bölmeye kalktı. Şimdi bu suç ortaklığı içinde de kavga çıkmıştır.Öte yandan ABD’nin stratejik piyonu olan PKK da, çıkmazdadır ve bölünmektedir.

Vatan Partisi Türkiye’yi birleştiriyor

Onlar bölünürken, Türkiye birleşiyor. Vatan Partisi, Şanlıurfa'dan Hakkari'ye Güneydoğu bölgemizde hızla örgütleniyor. Vatan Partisi Edirne'den Hakkari'ye bütün milleti birleştiriyor. Bölünme devri bitmiştir. Türkiye birleşme çağına giriyor.Gülümse ey Türkiye."

ulusalkanal.com.tr

Silah bırakma yok, sadece Türkiye'de çatışmasızlık için kongre çağrısı var Gündem Devlet Bahçeli yeniden MHP Genel Başkanı seçildi Gündem MHP Eski İl Başkanı, Emekli Müftü Vatan Partisi'nden milletvekili aday adayı oldu Gündem Erdoğan Nevruz mesajı yayımladı Gündem