Kılıçdaroğlu'ndan Dağlıca açıklaması

Dağlıca saldırısından sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Twitter üzerinden açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, "Bu acıyı bize yaşatanlara da kandan, gözyaşından beslenenlere de lanet olsun!" şeklinde paylaşımlarda bulundu.

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, PKK'nın Hakkari Dağlıca'daki bombalı saldırısından sonra Twitter hesabından açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın "400 vekil verilseydi bunlar olmazdı" açıklamasını sert bir şekilde eleştirdi.

"Dağlıca’da yüreğimize ateş düştü. Her gün aynı acı..." diyen Kılıçdaroğlu, "Bu acıyı bize yaşatanlara da kandan, gözyaşından beslenenlere de lanet olsun! Her gün şehit haberleri ile yüreğimizin yandığı bu ortamda bile, 400 vekil hesabı yapan Cumhurbaşkanı’nın utancı tüm ülkeye yeter! Ne 400 vekilmiş be…" ifadelerini kullandı.

CHP Lideri, "Uğruna ülkeyi kan gölüne çevirdin, anaları evlatsız, evlatları yetim bıraktın. Sende vicdanın kırıntısı bile yok!" şeklinde paylaşım yaptı.

ulusalkanal.com.tr

Ankara'daki acil zirve toplantısı başladı Gündem Dağlıca'da hava operasyonu başladı! Hedefler bir bir vuruluyor Gündem Hain saldırı sonrası Tayyip Erdoğan'dan ilk açıklama Gündem Davutoğlu programını yarıda kesti, Ankara'ya döndü Gündem