İmamoğlu hakkında soruşturmaya gerek görülmedi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Kanal İstanbul projesi afişleriyle ilgili inceleme tamamlandı. Afişleri yapan şirket, faturayı ve tahsil ettiği parayı İBB'ye ait Kültür AŞ'ye iade etti. Açıklama yapan İçişleri Bakanlığı kamu zararının engellendiği ve bu nedenle İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında soruşturmaya gerek görülmediğini belirtti.

Abone ol

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında açılan Kanal İstanbul soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı. İçişleri Bakanlığı hazırlanan afişler ile ilgili kamu zararı ortadan kalktığı için soruşturmanın iptal edildiğini açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Kanal İstanbul projesi aleyhindeki afişleriyle ilgili inceleme tamamlandı.

İçişleri Bakanlığı'nın inceleme başlatması üzerine afişleri yapan şirket, faturayı ve tahsil ettiği parayı İBB'ye ait Kültür AŞ'ye iade etti.

Bakanlık, kamu zararının ortadan kalktığının belirlendiği gerekçesiyle konuyla ilgili soruşturmaya gerek görmedi.

Aynı zamanda afişlerin, asıldıktan kısa bir süre sonra İstanbul Valiliği tarafından toplatılmasıyla hukuka aykırı durumun ortadan kaldırıldığı da ifade edildi

Rus Büyükelçi Karlov unutulmadı Gündem İnternetten alışverişe yeni düzenleme Gündem Suriye ve Irak'ta 8 PKK'lı etkisiz hale getirildi Gündem Meclis'te konuşan HDP'liler PKK ile bağlarını gizlemedi Gündem