Deva Partisi'nde istifa depremi

DEVA Partisi'nde istifa depremi yaşandı. Muş İl Başkanı avukat Elif Çelik ile il ve ilçe yönetiminde yer alan 45 kişi partiden istifa etti. Parti binasında basın toplantısı düzenleyen Çelik, “Halktan kopuk ve siyaseti sadece bir rant aracı olarak gören siyasi anlayışla önceliklerimizin, değerlerimizin uyuşması asla beklenemez.” dedi.

Abone ol

Kameralar karşısına geçtiler, istifa açıklaması yaptılar.

Demokrasi ve Atılım Partisi’nde istifa depremi yaşandı. Muş İl Başkanı avukat Elif Çelik ile il ve ilçe yönetiminden 45 kişi partiden istifa etti.

Elif Çelik, parti binasında basın toplantısı düzenledi.

10 Temmuz 2020’de göreve başladığını belirten Çelik, bir ilçe başkanlığı için yaptıkları görevlendirmenin genel merkez tarafından 3 aydır gerekçesiz bir şekilde onaylanmadığını söyledi.

Elif Çelik ayrıca 10 aydan bu yana genel merkezden bir heyetin kenti ziyaret etmediğini ve ilin yok sayıldığını belirtti.

HDP'li eski belediye başkanı Yunanistan'a kaçarken yakalandı Gündem PKK'nın sözde kurucularından Ali Haydar Kaytan öldürüldü: Kaytan'ın ölümünü gizlemek için infaz yöntemi kullanıldı Gündem Siirt'te Eren Kış-5 Operasyonu başlatıldı Gündem 5 PKK'lı terörist SİHA'larla etkisiz hale getirildi Gündem