Temizlik Benim İşim 17 Ocak Cuma günü haftanın kazananı belli oldu! Temizlik Benim İşim 13-17 Ocak haftasının kazananı kim oldu?

Hafta içi her gün FOX ekranlarında izleyicisiyle buluşan Temizlik Benim İşim programı bir haftayı daha kıyasıya mücadele ile devirdi.

Abone ol

“En iyi temizliği ben yaparım” diyen 5 titiz, temizlik takıntısıyla nam salan, sosyal medyada herkesin sevgilisi olan Kadir Ezildi eşliğinde yarışan, bir hafta boyunca kirli ve dağınık 5 evi temizleyen yarışmacılar arasında birinci olan isim belli oldu.

Kıyasıya rekabetin yaşanan, eğlencenin hiç eksik olmayacağı yarışmada haftanın birincisi büyük ödülün sahibi, Birsen Hanım oldu. Yarışmacıların ve Kadir Ezildi'nin verdiği puanla birinciliğe layık görülen Birsel Hanım 10 bin TL'nin sahibi oldu.

ulusal.com.tr

İkimizin Yerine 497. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!(17 Ocak Cuma) İkimizin Yerine dizisinin yeni bölümünde neler olacak? Medya Mehmet Ali Birand mezarı başında anıldı Medya AA çalışanı Hilmi Balcı serbest bırakıldı Medya Arka Sokaklar bu akşam yeni bölüm mü? Arka Sokaklar 538. bölüm fragmanı yayınlanlandı! Medya