Salih Mirzabeyoğlu’na tahliye

İBDA-C terör örgütü liderliğinden ömür boyu hapis cezasına çarptırılan Salih Mirzabeyoğlu cezaevinden çıktı. Mirzabeyoğlu'nun avukatı Hasan Ölçer, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Tayyip Erdoğan ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın davayla yakından ilgilendiğini belirtti. Ölçer, Gül, Erdoğan ve Bozdağ'a teşekkür etti.

Abone ol

16 yıl sonra "Yeni tanık beyanları ve deliller" gerekçe gösterilerek cezaevinden hakkında tahliye kararı verilen İBDA-C terör örgütü lideri Salih Mirzabeyoğlu cezaevinden çıktı.

Mirzabeyoğlu, cezaevi önünde karşılayanlarla birlikte Sakarya'ya gitti.

Mirzabeyoğlu'nun avukatı, Sakarya'da gazetecilerin sorularını yanıtladı. Avukat Hasan Ölçer, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Tayyip Erdoğan ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın davayla yakından ilgilendiğini belirtti.

Gül, Erdoğan ve Bozdağ'a teşekkür edern Ölçer, "karar bu anlamda fevklade önemlidir" dedi.

Ömür boyu hapis cezasına çarptırılan Mirzabeyoğlu'nun bir süre önce de Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç ile birlikte İBDA-C terör örgütünün toplantısındayken çekilen fotoğrafları yayınlanmıştı.

ulusalkanal.com.tr

Ekmeleddin İhsanoğlu çark etti Gündem İstanbul Barosu'ndan İsrail Barosu’na mektup Gündem İhsanoğlu'ndan F-Tipi'ne operasyon açıklaması: Çok üzgünüm Gündem Sabri Uzun’dan çarpıcı açıklamalar Gündem