Son dakika haberleri! Milli Savunma Bakanlığı'ndan operasyon öncesi çok önemli açıklamalar

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından Fırat'ın doğusuna operasyon öncesi önemli açıklamalar yapıldı. Açıklamada, "DEAŞ’ın kanlı eylemlerinden en fazla zarar gören ülkelerden biri olan Türkiye; hem yurt içinde hem de sınırlarının ötesinde bu terör örgütü ile artan tempo ve şiddetle mücadele etti, Fırat'ın doğusunda da mücadeleye devam edecektir." denildi

Abone ol

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından Fırat'ın doğusuna operasyon öncesi önemli açıklamalar yapıldı.

Bakanlık açıklamaları şöyle:

"Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri, Fırat Kalkanı Harekâtı’nda sahada DEAŞ terör örgütü ile göğüs göğüse mücadele eden tek Koalisyon ve NATO ülkesi ordusudur.

DEAŞ’ın kanlı eylemlerinden en fazla zarar gören ülkelerden biri olan Türkiye; hem yurt içinde hem de sınırlarının ötesinde bu terör örgütü ile artan tempo ve şiddetle mücadele etti, Fırat'ın doğusunda da mücadeleye devam edecektir.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Fırat Kalkanı Harekâtı’nda DEAŞ’ın kutsiyet atfettiği Dabık bölgesini ele geçirmesi ile örgüte en büyük askeri ve ideolojik darbe vuruldu."

ulusal.com.tr

İşte zor şartlarda eğim gören ve harekat icra eden Mehmetçik'in muhteşem videosu Gündem Son dakika haberleri! TGB'liler çuvallarla ABD elçiliğine dayandı Gündem Doğu Perinçek: Türkiye, PKK'yı bitirmek için bölge ülkeleriyle işbirliğine gitmeli ve derhal İncirlik'i kapatmalı Gündem Türkiye ve Rusya anlaştı Gündem