TSK: 8 PKK'lı öldürüldü

Diyarbakır'ın Sur ve Mardin'in Nusaybin ilçesinde süren operasyonlarda 8 PKK'lı öldürüldü. Van'da da PKK'ya yardım ve yataklık yaptığı tespit edilen 3 kişi yakalandı.

Abone ol

Türk silahlı kuvvetleri ve polis özel harekat timleri PKK'lı teröristlere göz açtırmıyor.

Genelkurmay, Diyarbakır'ın Sur ve Mardin'in Nusaybin ilçesinde devam eden operasyonlarda 8 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Sur'daki operasyonda bir bölücü terörist etkisiz hale getirildi. Operasyonlarda toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısı 205 oldu. Mardin'in Nusaybin ilçesinde ise hava harekatı ile 7 PKK'lı teröristin öldürüldüğü açıklandı.

Öte yandan güvenlik güçleri, PKK'ya yardım ve yataklık yapan Muş'ta 3, Batman'da 1, Van'da 3 olmak üzere 7 terörist yakaladı.

PKK Mardin'de okulları hedef almayı sürdürüyor.

PKK'lı teröristler Nusaybin'de 3 okulu ateşe verdi. Yangını söndürmek için olay yerine giden itfaiye ekiplerine PKK'lı teröristler uzun namlulu silahlar ile saldırdı.

İtfaiye ekipleri yangına müdahale edemeden geri dönmek zorunda kaldı. 3 okulda maddi hasar meydana geldi.

ulusalkanal.com.tr

Dilek Doğan davası öncesi adliyenin önünde ve içinde arbede çıktı Gündem İstanbul askeri casusluk davasının gerekçesinde f tipi örgütün kumpasları bir bir anlatıldı Gündem PYD'ye opersayon 5. gününde Gündem Can Dündar'la ilgili önemli iddia: MİT TIR'ları görüntüleri karşılığında fahiş fiyata ev Gündem