Hakkari’den birlik ve kardeşlik mesajı

PKK’ya karşı operasyonların kararlılıkla devam ettiği Hakkari’den birlik ve kardeşlik mesajları geldi. 31 yıldır PKK saldırılarına karşı Yüksekova’daki köyünde Türk bayrağını dalgalandıran muhtar Seyit Tahir Öztepe, "Bu ülkeyi beraber kurduk beraber yaşatacağız, hepimiz Türk Milleti’yiz" dedi. Bölge halkının PKK ve HDP’ye tepkili olduğunu belirten Öztepe, “Türkiye’nin birliğini kimse bozamayacak” diye konuştu.

Abone ol

Türkiye, Suüstü Köy Muhtarı Seyit Tahir Öztepe'yi PKK saldırılarına karşı kararlılıkla dalgalandırdığı Türk bayrağı ile tanıdı.

Hakkari Yüksekova’ya bağlı Suüstü köyünün muhtarı Öztepe, teröre karşı birlik ve kardeşlik mesajları verdi.

Aynı zamanda gönüllü köy korucusu olan Öztepe, bölge halkının terör örgütü PKK ve HDP’ye tepkili olduğuna dikkat çekti.

Ulusal Kanal canlı yayınına katılan Öztepe, Türk milletini kimsenin dağıtamayacağını vurguladı, “Terörün hedefi Türkiye’yi yeniden PKK açılımına oturtmak” dedi.

Bölge halkının terörün arkasındaki gücün Amerika ve İsrail olduğunu bildiğini vurgulayan muhtar Öztepe, çözüm önerilerini sıraladı.

Öztepe bölgede yürüyen operasyonlara ilişkin de bilgiler verdi.

ulusalkanal.com.tr

Levent Kırca'nın oğlundan açıklama: Babamla gurur duyuyoruz Gündem Davutoğlu başkanlığındaki PDY toplantısında ne konuşulduğu belli oldu Gündem Beratcan'ın dedesi ve babaannesi konuştu Gündem ABD uçakları PYD'nin önünü açmak için Menbic'i vurmaya başladı Gündem