DTK'nın Nevruz mitingi için yoğun güvenlik önlemleri alındı

Diyarbakır'da yapılacak olan Nevruz mitingi için yoğun güvenlik önlemleri alındı. DTK'nın organize ettiği Bağlar ilçesindeki miting için 4 binin üzerinde güvenlik gücü görevlendirildi. Miting sahnesine asılan posterler ve PKK flamaları ise güvenlik güçlerince indirildi.

Abone ol

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bugün yapılacak Nevruz mitingi için 4 binin üzerinde güvenlik gücü görevlendirildi.

Demokratik Toplum Kongresi tarafından organize edilen Nevruz mitingi öncesinde, alanda kontrollerde bulunan güvenlik güçleri, sahneye asılan bazı poster ve afişler 'terör örgütü propagandası' içerdiği gerekçesiyle indirdi.

Alana giriş - çıkışlar 3 noktadan yapılıyor, Nevruz için bölgeye zırhlı araçlar da sevk edildi.

Öte yandan, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü kentte dün gece asayiş uygulaması gerçekleştirdi. "Huzur21" adı verilen ve 21.30'da başlayan operasyon kapsamında kentin 20 ayrı noktasında durdurulan araçlar kontrol edilirken, araçlardaki şüpheli şahısların sorguları yapıldı. Ayrıca eğlence yerleri, umuma açık yerlerde de kimlik kontrolleri gerçekleştirildi. Otel ve pansiyonlar başta olmak üzere konaklama tesislerinde de uygulamalar gerçekleştirildi.

ulusalkanal.com.tr

Kağıthane Emniyeti'nin otoparkında hareketli dakikalar Gündem Köylüler Taksim bombacısının cenazesini kabul etmedi Gündem Bolu Valiliği'nden "sosyal medya" açıklaması Gündem İsmail Hakkı Pekin Bilkent’te PKK terörünü anlattı Gündem