AKP'de 'trol' sıkıntısı

Abone ol

Özellikle seçim döneminde aktif hale getirilen sosyal medyadaki sahte hesapların AKP içinde sıkıntı yarattı öğrenildi.

Trol hesaplar, sosyal medyada parti içinden paylaşımlar yapıyor, muhalif kişilere yönelik ağır sözlerle kampanya yürütüyordu. Bu tür paylaşımların AKP içinde de tartışma konusu olduğu belirtildi.

Başta Başbakan Ahmet davutoğlu olmak üzere, birçok AKP'li yöneticinin trolleri devre dışı bırakmak istediği ifade edildi.

“Troll” hesaplara ilişkin rahatsızlığın son dönemde açıktan ifade edildiği, hatta bazı milletvekillerinin rahatsızlıklarını parti yönetimine ilettiği belirtildi.

7 Haziran öncesinde oluşturulan Yeni Türkiye Dijital Ofisi’nin de bu nedenle kurulduğu öğrenildi.

AKP Tanıtım ve Medya Başkanı ve Parti Sözcüsü olan Beşir Atalay da buna ilişkin açıklama yaptı. Atalay, “AK Parti’nin sosyal medya hesapları Tanıtım ve Medya Başkanlığı sorumluluğundadır ve bu hesaplar AK Parti‘nin kendi kurumsal kimliği altında açılmıştır. Bu kurumsal kimliği taşımayan tüm hesaplar ve bu hesaplardan dolaşıma sokulan şeyler partimizi bağlamak ve bizim sorumluluğumuzda değildir” dedi.

ulusalkanal.com.tr

TSK'dan önemli açıklama Gündem Aykutalp Avşar serbest Gündem İzmir Askeri Casusluk davasında yargılanan iki asker hakkında iki farklı karar çıktı Gündem Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek: Demokraside cemaat olmaz! Gündem