Tunceli’de 3 kişi tutuklandı

Tunceli’de terör örgütüne yardım ve yataklık iddiasıyla gözaltına alınan 4 kişiden 3’ü tutuklandı.

Abone ol

Tunceli’de polis tarafından düzenlenen operasyonda terör örgütüne yardım ve yataklık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4 kişi, emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Cumhuriyet Savcısı tarafından sorgulanan 4 kişiden 1’i adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 3 kişi ise tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkemeye sevk edilen 3 zanlı, terör örgütüne yardım ve yataklıktan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

TUNCELİ VALİLİĞİ'NDEN TERÖR OPERASYONU AÇIKLAMASI

Tunceli Valiliği, terör örgütüne yardım ve yataklık yaptıkları iddiasıyla tutuklanan 3 şahısla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Tunceli Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, “15 Eylül 2015 günü ilimiz merkez ve Pülümür ilçesinde BTÖ’ye kurye/işbirlikçilik yapan şahıslara yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonlarda gözaltına alınan 4 şahıs 17 Eylül 2015 günü çıkarıldıkları adli mercilerce 1 şahıs adli kontrol kararıyla serbest bırakılmış, 3 şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir” denildi.

İHA

Varto roketçisi yakalandı Yurt Kahta'da yangın paniği Yurt Balıkesir'de feci kaza! 3 ölü, 17 yaralı Yurt Diyarbakır'da ele geçirildi! Yurt