Uşak Sportif ligde çok farklı

SPOR Toto Basketbol Süper Ligi'nde baştan aşağı yenilenen kadrosuyla hazırlık döneminde 9 maçta 8 yenilgi alan Muratbey Uşak Sportif, sezona farklı bir görüntüyle başladı.

Abone ol

Ligdeki ilk müsabakasında Rönesans TED Ankara Kolejliler'i deplasmanda 92-86 yenen Uşak temsilcisi, iddiasını kanıtladı. Muratbey Uşak Sportif'te özel maçlarda sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Paul Harris 17 sayı, 10 ribaund, 2 asistle kalitesini kanıtladı.

Karşılaşmada 4 kez çift haneli farklarla yenik duruma düşmelerine rağmen kazanmak için büyük bir direnç gösterdiklerini söyleyen Genel Menajer Fatihhan Erdoğan, şöyle dedi:

"Bu takıma güvendiğimizi, hazırlık döneminde sakatlık sıkıntısı yaşadığımızı söylüyorduk. Güçlü rakibe deplasmanda 92 sayı atmak önemli. Büyük mutluluk yaşıyoruz. Eksiklerimizi de kapatarak her geçen hafta daha iyi olacağız." DHA

"Güray gol gol gol" Spor Salihli Belediyespor'a filede 3'üncü yabancı Spor Aziz Yıldırım koridorda bağırdı: Çağırın Volkan'ı gelsin! Spor Sinan Şamil Sam ile ilgili yeni açıklama Spor