Suriye ordusu bir askeri üssü kurtardı

Suriye ordusu başkent Şam'ın dış bölgesindeki Marj el Sultan askeri hava üssünü teröristlerden temizledi. Rus jetlerinin desteklediği operasyonda da Lazkiye kırsalındaki terör gruplarına darbe indirildi.

Abone ol

Suriye ordusu, ülkedeki terör gruplarına ağır darbeler indirmeyi sürdürüyor.

Şam’ın dış bölgesindeki Marj el Sultan askeri hava üssünü Suriye ordusunun kontrolüne geçti. RİA Novosti'ye konuşan askeri bir kaynak, "Marj el Sultan askeri üssü kurtarıldı. Nusra Cephesi ve İslam Ordusu Huş el Salihi bölgesine doğru geri çekildi. Onlarca militan da öldürüldü" dedi. Kaynak, ordu ve milislerin üs etrafında güvenlik bölgesi oluşturduğunu, askeri mühendislerin de bölgede mayın taraması yaptığını belirtti.

Rus jetleri de Lazkiye kırsalında hava bombardımanını yoğunlaştırdı.

Türkmendağı'ndaki Zuveyk, Kızıldağ, Kırkaltı ve Yertilik tepeleri, Cebel Ekrad'da da Kefer Delbe, Kale, Kefer Acuz, Ayin Elcevze ve El Mağir köylerinde de terör örgütlerine yönelik operasyonlar hızlandı.

ulusalkanal.com.tr

Filipinler'de Melor hortumu nedeniyle 725 bin kişi tahliye edildi Dünya Rusya Genelkurmay Başkanı açıkladı: ÖSO'yu desteklemek için... Dünya Maduro'dan Venezuela ordusuna çağrı Dünya ABD’den Fethullah Gülen'e 21 gün süre Dünya