Selahattin Demirtaş'tan Eren Erdem'e yalanlama

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem'in "Demirtaş özerklik talebimiz yok dedi" açıklamasını yalanladı. Cezaevinden açıklama yapan Demirtaş, "Erdem'le görüşmemizde özerklik konusu tek cümle dahi konuşulmamıştır. Bu konuda görüşlerimi merak edenler partimizin belgelerine bakabilirler" dedi.

Abone ol

CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem'in bu açıklamalarına muhatabından yalanlama geldi.

Cezaevinde bulunan PKK'nın siyasal uzantısı HDP'nin Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, avukatları aracılığıyla bir mesaj yayımladı, özerklik savunmasını sürdürdü.

Erdem'in açıklamalarına şaşırdığını belirten Demirtaş, "Görüşmemizde özerklik konusu tek cümle ile dahi konuşulmamıştır" dedi.

"ÖZERKLİK KONUŞULMADI: Buna rağmen Sayın Erdem ile yaptığımız görüşmenin bu şekilde tartışılmasını doğru bulmadığımı belirtmek isterim. Bu hususlarla ilgili görüşlerimi merak edenler partimizin belgelerine bakabilirler. Ağzımdan çıkmamış cümlelerin kesin bir yargıyla, bana atfen veya benim adıma tartışılmasını kabul etmediğimin bilinmesini isterim."

ulusalkanal.com.tr

Meclis bugün, Hakimler ve Savcılar Kurulu için mesai yapacak. Gündem Kemal Kılıçdaroğlu grup toplantısında konuştu Gündem Şanlıurfa'da canlı bomba yeleği ele geçirildi Gündem Darbeci Tuğgeneral İsmet Gökhan Gülmez hakkında 15 yıla kadar hapis istemi Gündem