Fenerliler'den anlamlı etkinlik

Küçük bedenlerinde yaşam sevgisi dolu kocaman yürekler taşıyorlar. Ancak gelecekleri bizlerin elinde... Organ nakli bekleyen çocuklardan bahsediyoruz... Fenerbahçeliler Derneği onların sesi olabilmek için anlamlı bir etkinliğe imza attı. Küçük çocukların şehitlere yazdığı mektupları hastaneden alarak Çanakkale Şehitliği'ne ulaştırmak için yola düştü...

Abone ol

Yaşama sevinci dolu bu çocukların kaderi bizlerin elinde. Fenerbahçeliler Derneği organ nakli bekleyen çocukların sesi olmak için anlamlı bir etkinlikliğe imza attı.

Bedensell engelli sporcu Ahmet, Uluç Siyami Ersek Hastanesi'nden aldığı mektupları Üsküdar'a kadar koşarak ulaştırdı. Ve mektuplar burada Çanakkale'ye kadar pedal çevirecek bisiklet sporcusu Hakan Sevin'e teslim edildi. Etkinliğin öyküsü kalp nakli bekleyen küçük Tuğçe'nin resmiyle ölümsüzleştirildi.

Fenerbahçeliler Derneği Başkanı İlyas Bulcay etkinliğin amacını Ulusal Kanal'a anlattı.

Etkinlikte yer alan sporcular Ahmet Uluç ve Hakan Sevin duygularını dile getirdi.

Küçük Tuğçe ve Berk'in mektupları Hakan Sevin'in 4 gün sürecek 410 kilometrelik zorlu bisiklet yolculuğu ile Çanakkale Şehitliği'ne ulaşacak ve şehitlikte açılarak seslendirilecek. Fernebahçe taraftar dernekleri de güzergah üzerindeki illerde organ nakline dikkat çeken etkinliklere imza atacak.

Haber: Özer Sürmeli

Kamera: Şengül Derin​

ulusalkanal.com.tr

Cizre'de patlama: 2 çocuk öldü Gündem PKK'ya ağır darbe Gündem Bulunç: Görüşmelerde karartma yapılıyor, bilgiler halktan kaçırılıyor Gündem AKP'den CHP'ye dokunulmazlık önerisi Gündem