Senay Sarıgöz tahliye edildi

Abone ol

Anayasa Mahkemesi, İstanbul "Askeri Casusluk" davasında verdiği hak ihlali kararı ardından Antalya L tipi cezaevinde yaklaşık 10 ay tutuklu bulunan Hatice Senay Sarıgöz saat 7 sıralarında serbest bırakıldı. Şiddetli yağmur altında cezaevi kapısında Hatice Senay Sarıgöz'ü ailesi, Vardiya Bizde Platformu ve İşçi Partisi karşıladı.

Hatice Senay'ın ilk sözleri oğlu Dağhan'a ' Ben sana ne demiştim annesi hiç bir şey yapmadık demiştim.Biz hiç bir şey yapmadık bu gerçekte ortaya çıkacak demiştim Dağhan'a.Anayasa Mahkemesi de zaten yapılan şeyleri gördü ve karar verdi bugün de bizi çıkardılar.Bugün bizim mutlu bir günümüz inşallah bu mutluluğumuz devam edecek. ' oldu.

Oğlu Dağhan'ın her zaman akşam çıkartıyorlarmış zaten sözü üzerine Hatice Senay Sarıgöz, 'Adaletin yerini bulacağına inandım. Anayasa Mahkemesine güveniyorduk zaten Ergenekon ve Balyoz davalarında verdikleri kararlardan sonra da o umudumuzda güçlendi. Umutsuzluğa kapılmadık bundan sonra da kapılmak yok' dedi.

Annesine kavuşan Dağhan, 'Çok mutluyum. İlk evde oturacağım, onu sevicem çok ' diyerek mutluluğunu dile getirdi. Hatice Senay Sarıgöz, 'Adalet herkese lazım.' sözü üzerine oğlu Dağhan, ' Masumları hep hapse alıyorlar, suçluları dışarılarda gidip suç işliyor ama' diyerek sitemini dile getirdi. Sarıgöz, ' Sonunda adalet yerini buldu. Masumların masumiyetleri de kanıtlanacak bir gün' dedi.

Annesi cezaevine girmeden 3 ay önce babasını kaybeden Dağhan, annesine 'Babam için bir şey aldım. Babamı da çok seviyordum öldü ama arabasını odama koydum aldığım şeyi de yanına koydum.' sözleri herkesi duygulandırdı.

Haber: Merve Demirağ- Fotoğraf: Ekin Akgün/Antalya

ulusalkanal.com.tr

Atatürk'ün Millet sevgisi ve Halkçılığın gerçek anlamı Gündem Adnan Yılmaz tahliye oldu Gündem ''Çamaşır makinesi gibi'' Gündem THY uçağı geri döndü! Gündem