Bolu ve Zonguldak ağaçlar devrildi

Yurt genelinde etkili olan fırtına, özellikle yurdun kuzey kesimlerinde hayatı olumsuz etkiledi. Bolu ve Zonguldak'ta çatılar uçtu, ağaçlar ve elektrik direkleri devrildi, elektrik kesintileri yaşandı. Konya'da ise iki ilçede fırtına nedeniyle okullar tatil edildi.

Abone ol

Fırtına yurdun kuzey kesimlerinde etkili oluyor. Bolu'da etkili olan fırtına nedeniyle kent merkezinde bazı ağaçlar ve aydınlatma direkleri devrildi.

Aşağısoku Mahallesi'nde Hacı Nakkaş Cami'nin önündeki iki çam ağacı fırtına nedeniyle lojmanın üzerine devrildi.

Devrilen ağaçlar yüksek gerilim hatlarına da zarar verdi ve mahallenin elektriği kesildi.

Sağlık Mahallesi'ndeki bir apartmanın çatısı fırtına nedeniyle uçtu ve kopan parçalar otomobillerin üzerine düştü. Üzerine çatı kaplama malzemesi düşen bir otomobilin arka camı kırıldı.

SEDAŞ ekipleri, elektrik kesintisi yaşanan bölgelerdeki arızaların giderilmesi için çalışma başlattı.

Fırtına Zonguldak'ta da hasara yol açtı. Kuvvetli rüzgar nedeniyle bazı evlerin çatısı uçtu. Park halindeki bir otomobilin üzerine garaj çatısı devrildi.

Çatıdan düşen sac ve tahta parçaları etrafa yayıldı. Rüzgar nedeniyle kısa süreli elektrik kesintileri de yaşandı.

Yurdun orta kesimlerinde de fırtına etkili oldu. Konya'nın Ereğili ve Halkapınar ilçesinde şiddetli rüzgar ve fırtına sebebiyle eğitime bir gün süreyle ara verildi.

ulusal.com.tr

Otizmli genci darbeden şüpheli yakalandı Yurt ABD İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz hakkında istenen ceza belli oldu Yurt İstanbul'da iki metrobüs çarpıştı: 10 yaralı Yurt Diyarbakır annelerinden Dalmış evladına kavuştu Yurt