Sarıgül, Gülen'e sahip çıktı

Başbakan Tayyip Erdoğan, Gülen Örgütü tarafından düzenlenen Türkçe Olimpiyatlarına izin vermeyeceklerini açıkladı. CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül ise "Türkçe olimpiyatları bizim dönemimizde daha görkemli olacak, sponsorluğunu biz yapacağız" dedi.

Abone ol

Başbakan Erdoğan Türkçe Olimpiyatlarına izin vermeyeceklerini açıkladı.

Erzurum mitinginde konuşan Erdoğan, Gülen Örgütü tarafından düzenlenen olimpiyatlara stad ya da spor salonu vermeyeceklerini belirtti.

Erdoğan'ın rest çektiği olimpiyatlara CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül sahip çıktı. Katıldığı bir programda soruları yanıtlayan Sarıgül, "Ben elimden gelen desteği yaparım" dedi. Sarıgül Gülen örgütüne verdiği desteği twitter'den de duyurdu. "Türkçe Olimpiyatları bizim dönemimizde çok daha görkemli bir şekilde yapılacaktır. Türkçe Olimpiyatları için tesis ve sponsorluk desteği vereceğiz" dedi.

ulusalkanal.com.tr

Bahçeli, Öcalan'ın o mektubunu yorumladı Gündem Siirt'te bomba skandalı Gündem Tasfiye operasyonlarına geçit yok, derhal tahliye Gündem AB ile kısmen anlaştı Gündem