AKP'de 3 vekil disipline sevk edildi!

AKP MYK'sı parti genel merkezinde olağanüstü toplandı. Olağanüstü toplatıdan 3 milletvekili hakkında kesin ihraç talebi çıktı. İhracı istenen vekiller İzmir Milletvekilleri Ertuğrul Günay ve Erdal Kalkan ile Ankara Milletvekili Haluk Özdalga...

Abone ol

Yolsuzluk ve rüşvet skandallarıyla sarsılan AKP'de sular durulmuyor. AKP MYK'sından çıkan kararla 3 milletvekili disipline sevk edildi.

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın programında yer almayan MYK toplantısı parti genel merkezinde yapıldı.

Olağanüstü yapılan toplantıda AKP'nin politikalarını eleştiren 3 milletvekili için kesin ihraç talebi çıktı.

AKP Sözcüsü Hüseyin Çelik yaptığı yazılı açıklamada İzmir Milletvekilleri Ertuğrul Günay, Erdal Kalkan ve Ankara milletvekili Haluk Özdalga’nın "kesin ihraç" istemiyle Disiplin Kurulu’na sevk edildiğini bildirdi.

Çelik, 3 vekilin "Son zamanlarda parti disiplinine ve politikalarına temel ilkelerimize ve hükümet icraatlarına aykırı" davrandığından dolayı ihracının istendiğini belirtti.

Kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilen milletvekillerinden Erdal Kalkan twitter hesabından istifa edeceğini duyurdu. Kalkan, ise "Biliniz ki dünya dönüyor. halkımız aptal değil yolunuz kapalıdır" yazdı.

AKP İzmir milletvekili Ertuğrul Günay da Ankara bir basın toplantısı düzenleyeceğini açıkladı. Günay, "Yolsuzluklara karşı çıktığımız için istenmediğimiz yerde durmayız." ifadelerini kullandı.

ulusalkanal.com.tr

Demiryolları emekçileri yolsuzluğa tepki gösterdi Gündem İşçiler özelleştirmeye karşı miting yapacak Gündem Zileli yolsuzluğa karşı çözümü açıkladı Gündem Bu halk o bakanı asla unutmayacaktır Gündem