''Ekrem Dumanlı vekil seçilecek''

“MHP seçimlerde Büyük Birlik Partisi ile ittifak yapacak. Ekrem Dumanlı, Hidayet Karaca ve Ali Fuat Yılmazer de MHP listelerinden milletvekili seçilecek. " Bu iddiayı gündeme getiren Aydınlık Gazetesi yazarı Sabahattin Önkibar haber kaynağının Devlet Bahçeli'ye yakın bir isim olduğunu belirtti. Ulusal Kanal'a konuşan Önkibar, F tipi örgütle ittifakı MHP tabanı reddeder” dedi.

Abone ol

MHP'nin Büyük Birlik Partisi ile seçim ittifakı yapacağını belirten Aydınlık Gazetesi yazarı Sebahattin Önkibar'dan tartışma yaratacak ikinci bir iddia daha.

Önkibar, Zaman Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı ile Samanyolu Yönetim Kurulu Başkanı Hidayet Karaca ve Polis Şefi Ali Fuat Yılmazer'in söz konusu ittifakla milletvekili yapılacağını yazdı.

Ulusal Kanal'a konuşan Önkibar, MHP ve BBP'nin ittifak için anlaşma yaptığını söyledi. Dumanlı, Karaca ve Yılmazer'in milletvekili seçilmesinin de bu anlaşmanın ön şartı olduğunu söyledi.

MHP tabanın bu ittifakı kabul etmeyeceğini belirten Önkibar, “taban infial halinde dedi”. İttifakta ismi geçen Demokrat Parti ve Bağımsız Cumhuriyet Partisi yöneticilerinin F tipiyle işbirliğini reddettikleri vurguladı.

Önkibar, MHP lideri Bahçeli'nin Cemaatle ittifak yaparak oylarını artırmayı hedeflediğini kaydetti.

ulusalkanal.com.tr

''Ulusalcılar tasfiye edilmek isteniyor'' Gündem TLB M.E.A'ya sahip çıktı Gündem Hem kaçak, hem güvenliksiz Gündem USMER , ''Türkiye’de bölücü teröre çözüm'' konulu sempozyum yaptı Gündem