300 çocuk Paris için sahnede

300 kişilik Çocuk Senfoni Orkestrası Paris'teki terör saldırılarında yaşamını yitirenler için konser verdi. Konserde Mozart, Vivaldi, Brahms ve Johann Strauss'un eserlerini de seslendirdi.

Abone ol

Eskişehir'de 300 çocuğun oluşturduğu Çocuk Senfoni Orkestrası Paris saldırılarında yaşamını yitirenler için konser verdi. Konser yoğun ilgi gördü.

Tepebaşı Belediyesi'nin, Venezuela'daki "El Sistema" adlı çocuk orkestrasını örnek alarak oluşturduğu Çocuk Senfoni Orkestrası İstanbul'da konser verdi.

"Barış İçin Müzik" adlı konserleri yaklaşık 2 bin müziksever izledi. Çocuk sanatçılar yerli eserlerin yanı sıra Mozart, Vivaldi, Brahms ve Johann Strauss'un eserlerini de seslendirdi.

Konserin bitiminde konuşan Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, "Çocuklarımızla gurur duyuyorum" dedi.

Orkestrayı yöneten Avusturyalı Şasa Götze de konseri Paris'teki terör saldırısında hayatını kaybedenlere ithaf ettiklerini söyledi.

ulusalkanal.com.tr

Charlie Hebdo çizerinden tepki Kültür Sanat TÜYAP'a yoğun ilgi Kültür Sanat Fırat karikatüründeki MışMış karakteri sosyal medyayı ikiye böldü Kültür Sanat Cem Yılmaz: Şunu üzülerek görüyorum... Kültür Sanat