Erdoğan'ın hayalini kurduğu Emevi Camisi'ne İşçi Partisi heyeti girdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 27 ay önce yapacağını söylediği Emevi Camisi'nde namaz hayali sözde kaldı. Ancak o ziyareti, bölgede dostane ilişkiler kuran İşçi Partisi gerçekleştirdi. Genel Başkan Yardımcısı Emekli Tümgeneral Naci Beştepe başkanlığındaki heyet, Suriye'nin başkenti Şam'a, Emevi Camisi'ne gitti.

Abone ol

Tayyip Erdoğan 5 Eylül 2012'de, Başbakanlığı döneminde partisinin genişletilmiş grup toplantısında yaptığı konuşmada çok iddialı sözler söylemişti.

Aradan 2 yıl 3 ay geçti. O sözü artık ne Erdoğan ne de AKP'liler hatırlıyor. Belki de hatırlamak istemiyorlar. Ancak hiç unutmayanlar vardı.

Şam yönetimi ile ilişkileri geren Erdoğan aradan 27 ay geçmesine rağmen o hayalini bir türlü gerçekleştiremedi.

O söz gerilimi artıran Erdoğan için hayalden öteye geçemedi. Ancak bölgede dostane ilişkiler kuran İşçi Partisi Emevi Camisi'ne gitti.

Suriye Adalet Bakanlığı'nın düzenlediği "Uluslararası Terör ve Köktendincilik" sempozyumuna Türkiye'den sadece İşçi Partisi davet edildi. Genel Başkan Yardımcısı Emekli Tümgeneral Naci Beştepe başkanlığındaki heyet, Suriye'nin başkenti Şam'a gitti.

Beştepe başkanlığındaki heyet, Şam ziyareti kapsamında Emevi Camisi'ne de gitti. Beştepe, Suriye yönetiminin Türk halkına olan mesajını Ulusal Kanal aracılığıyla açıkladı.

ulusalkanal.com.tr

"Kumpasçılardan hesap soracağız" Gündem ''Akıl tutulması'' Gündem İşçi Partisi öncülüğünde düzenlenen Balkan-Rumeli çalıştayı tamamlandı Gündem 5.5 milyon çalışan bu sorunun yanıtını bekliyor Gündem