O komutana da soruşturma

Suriye'ye silah taşıdığı belirtilen MİT TIR'larıyla ilgili Adana Jandarma Bölge Komutanı Hamza Celepoğlu hakkında da soruşturma açıldığı ileri sürüldü. AKP'ye yakın gazeteler, Tuğgeneral Celepoğlu'nun astlarına kendi isminin verilmemesi yönünde baskı yaptığını da iddia etti.

Abone ol

MİT TIR'larının Suriye'ye silah taşıdığı gerekçesiyle jandarma tarafından durdurulmasıyla ilgili soruşturmada önemli bir iddia gündeme geldi.

Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hamza Celepoğlu'nun da soruşturmada şüpheli olduğu iddia edildi. Sabah'ın haberine göre Celepoğlu hakkındaki suçlamanın "Gizli kalması gereken bilgileri açıklamak".

TMK 10. Maddesi ile görevli Başsavcı Vekili Ali Doğan'ın yürüttüğü soruşturmanın 2014/117 dosya numarası üzerinden yürütüldüğü öğrenildi.

Tuğgeneral Celepoğlu'na yöneltilen bir suçlama da astlarının ifadeleri konusunda yönlendirmede bulunmak. Yeni Şafak, Tuğgeneral Celepoğlu ile görevden alınan İl Alay Komutanı Özkan Çokay'ın müfettişlere verilecek ifade için anlaştığını ileri sürdü.

ulusalkanal.com.tr

Yıldönümünde birçok kentte olay çıktı Gündem Fenerbahçe tertibe karşı ayakta! Gündem Hayvan öldürmenin bedeli 500 lira! Gündem Fenerbahçeliler, bugün Bağdat Caddesi’ne akacak Gündem