Davutoğlu o karakolda

Başbakan Ahmet Davutoğlu görev süresi 30 Ağustos'ta dolacak olan Genelkurmay Başkanı Necdet Özel ve yeni Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ile birlikte Kilis'in Elbeyli ilçesine gitti. Şehit Astsubay Mehmet Yalçın Nane'nin görev yaptığı karakolu ziyaret eden Davutoğlu ve beraberindeki heyet sınır hattındaki gelişmelerle ilgili bilgi aldı.

Abone ol

Başbakan Davutoğlu ve Genelkurmay Başkanı Necdet Özel ve yeni Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ile birlikte Kilis'in Suriye sınırındaki Elbeyli ilçesini ziyaret etti.

Davutoğlu önce IŞİD saldırısında şehit olan Astsubay Mehmet Yalçın Nane'nin görev yaptığı Dağ Hudut Karakolu'na gitti. Karakolda incelemelerde bulunan Başbakan askerlerle bir araya geldi.

Orgeneral Özel ve bakanlar, sınır hattındaki son duruma ilişkin de bilgi aldı. Karakola gazeteciler alınmadı.

Davutoğlu ziyareti nedeniyle kentte de olağanüstü güvenlik önlemleri alındı. Heyetin geçtiği güzergaha zırhlı araçlar, polis ve jandarmalar yerleştirildi.

Çatılarda keskin nişancılar görevlendirildi, 2 helikopter de sürekli uçuş yaptı.

ulusalkanal.com.tr

Beyaz Saray'dan PKK operasyonları değerlendirmesi Gündem Bahçeli'den açıklama: O koalisyon kurulmalıdır Gündem IŞİD'den Türkiye'ye tehdit: Bomba yüklü kamyonlarımızın hedefi olmak istemiyorsanız... Gündem Almanya'dan da Türkiye'ye baskı: Olumsuz sonuçlar doğurur Gündem