Şehit 3 polis toprağa verildi

Diyarbakır'dan Mardin'e giderken yaşanan trafik kazasında şehit olan 3 polis memuru memleketlerinde toprağa verildi. Burdur, Kahramanmaraş ve Mersin'de düzenlenen cenaze törenlerinde gözyaşı sel oldu.

Abone ol

Diyarbakır - Mardin karayolunda meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 3 polis memuru toprağa verildi.

Ters yöne giren bir aracın, bir başka otomobille çarpışması sonucu, araçta bulunan polis memurları Ahmet Yıldırım, Ömer Mercimek ve Sıdkı Kara hayatını kaybetmişti.

Kazada hayatını kaybeden polis memurlkarından 26 yaşındaki Sıdkı Kara'nın cenazesi memleketi Burdur'da defnedildi.

Cenaze namazı öğle namazından sonra kılındı. Kara'nın annesi, babası, kız kardeşi ve eşi cenaze töreninde fenalık geçirdi. Kara'nın eşi Emine Kara ayakta durmakta zorlandı, kendini kaybetti. İmdadına sağlık görevlileri koştu. Gözyaşlarını tutamayan bir diğer isim ise Burdur Emniyet Müdürü İbrahim Taşlı'ydı.

Cenaze törenlerinden bir diğeri Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesindeydi. Kazada şehit olan polis memuru Ömer Mercimek memleketi Afşin'de bu görüntülerle uğurlandı son yolculuğuna.

Ömer Mercimek'in eşi Adile Mercimek de polisti. Üstelik eşiyle aynı yerde görev yapıyordu. Hem eşini hem de meslektaşını son yolculuğuna uğurlamanın acısına dayanamadı.

30 yaşındaki Ahmet Yıldırım da memleketi Mersin'de düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Geride 2 yıllık eşi Fadime Yıldırım ve 9 aylık çocuğu Celal'i bırakarak gitti Ahmet Yıldırım. 9 aylık Celal annesinin kucağından uğurladı babasını.

ulusalkanal.com.tr

Bir çocuk daha evine döndü Yurt " Hayvanlara uzanan eller kırılsın " Yurt Marmara depreminde hayatını kaybedenler anıldı Yurt Bakanlık devreye girdi! Yurt