Bitlis'te terör saldırısı: Şehit ve yaralılar var

Bitlis Hizan'da askeri aracın geçişi sırasında PKK'lılarca yola döşenen El Yapımı Patlayıcı infilak ettirildi. 5 asker şehit oldu, 6 asker ise yaralandı. Nazar Köyün'de çıkan çatışmada ise bir korucu şehit oldu

Abone ol

Bitlis'teki terör saldırısında 5'ü asker, 1'i köy korucusu olmak üzere 6 güvenlik görevlisi şehit oldu.

Hizan’ın Nazar bölgesinde PKK’lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için dün akşam geniş çaplı operasyon başlatıldı. Bu operasyon sırasında çıkan çatışmada köy korucusu Müslüm Yaldız şehit oldu, 1 asker de yaralandı.

Bölgedeki operasyonu tamamlayıp bugün öğle saatlerinde dönüşe geçen askerleri taşıyan konvoya Gayda Köyü yakınlarında PKK’lı teröristler bombalı tuzak kurdu.

Saat 13.00 sıralarında askeri aracın geçişi sırasında PKK’lı teröristler yola döşedikleri el yapımı patlayıcıyı infilak ettirdi. Saldırıda 5 asker şehit oldu. Bölgede operasyon başlatıldı.

ulusalkanal.com.tr

Katar uçağı, Atatürk Havalimanı'na acil iniş yapıyor Gündem Ankara'da gömülü vaziyette 10 uçaksavar mermisi bulundu Gündem Kemal Kılıçdaroğlu: Terörü bitirmek için ne istiyorsanız vermeye hazırız Gündem Hükümetten saldırı sonrası ilk açıklama Gündem